El nostre equip

maria

Maria Teresa Font Ramentol
(Codirectora)

Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Ramon Llull (1995).

Graduada en Fisioteràpia per la Universitat de Girona (2010).

Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport per l’INEF de Lleida (1991).

Estudis superiors d’acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa per la Escuela Superior de Medicina Tradicional China (2018).

Professora del Grau en Fisioteràpia a EUSES (Escola Universitària de la Salut i l'Esport, adscrita a la Universitat de Girona).

Especialitzada en exercici terapèutic i tècniques actives de fisioteràpia pel tractament de la postura i el moviment i en el tractament de la incontinència urinària i la rehabilitació del sòl pelvià.

Formada en els mètodes Schroth, Mézières, Feldenkrais, Pilates, Stretching Global Actiu, treball abdominal hipopressiu, exercicis de preparació al part i de recuperació del post-part, tractament de la incontinència urinària i rehabilitació del sòl pelvià...

pere

Pere Iglesias Chamorro
(Codirector)

Diplomat en Fisioteràpia per la Universitat Ramon Llull (1995).

Graduat en Fisioteràpia per la Universitat de Girona (2010).

Màster en Investigació Mèdica Clínica per la Universidad Miguel Hernández d’Elx.

Màster d’aprofundiment en la dissecció anatòmica i estudis avançats del cos humà per la Facultat de Medicina i Ciències de la Salud del Campus de Medicina i Ciències de la Salud de Bellvitge (Universitat de Barcelona).

Professor titular del Grau en Fisioteràpia d’EUSES (Escola Universitària de la Salut i de l'Esport, adscrita a la Universitat de Girona).

Professor de cursos de postgrau per a fisioterapeutes.

Coordinador de la formació continuada i de postgrau en Fisioteràpia i en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’EUSES.

Exdirector adjunt del Grau en Fisioteràpia d'EUSES.

Especialitzat en fisioteràpia neuromusculesquelètica i de l’aparell locomotor, tractaments post-quirúrgics, lesions esportives, patologia laboral, alteracions de la postura i pacients amputats.

Format en tècniques de tractament amb inducció miofascial, punció seca, estudi ecogràfic, diagnòstic per la imatge, tècnica E.P.I., treball postural, exercic terapèutic, maneig del pacient amputat, tractament dels trastorns de l’ATM, embenats funcionals, embenats neuromusculars...

gloria

Glòria Estanyol Tulla
(Fisioterapeuta i Osteòpata)

Diplomada en Fisioteràpia l'Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Gimbernat (2003).

Màster oficial d’Osteopatia per l'Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Gimbernat (2015).

Especialitzada en osteopatia i teràpia manual.

Formada en el Mètode Sohier, tècniques de tractament del dolor miofascial, punció seca, mobilització del sistema nerviós, tractament dels trastorns de l’ATM, tècniques de fibròlisi diacutània, drenatge limfàtic manual, massatge transvers...

carles

Carles Cornell Regualta
(Fisioterapeuta i Acupuntor)

Diplomat en Fisioteràpia per la Universitat de Girona (2007).

Estudis superiors d’acupuntura i Medicina Tradicional Xinesa per la Escuela Superior de Medicina Tradicional China (2009), amb període de formació i estància clínica a Beijing (Xina).

Especialitzat en fisioteràpia neuromusculesquelètica, afeccions post-quirúrgiques, patologia laboral i tractaments de recuperació funcional. Expert en tractaments amb acupuntura...

 

amanda

Amanda Ràfols Masot
(Fisioterapeuta)

Graduada en Fisioteràpia per la Universitat de Girona (2016).

Especialitzada en massoteràpia, treball amb exercicis actius i rehabilitacions domiciliàries.

Formada en tècniques manuals i de treball actiu...